AKTUELNO

Ovo ih je iskreno obradovalo.

Veliki šef se obratio zadrugarima jednim pismom kojim im je čestitao slavu Svetog Savu. Filip Đukić kao ovonedeljni vođa je pročitao pismo u kome su posebne čestitke upućene Gordani i Teodori Džehverović, jer je to njihova krsna slava.

Foto: Printscreen Youtube

Dragi zadrugari, danas je Sveti Sava. Veliki šef čestita svima koji slave, a posebne čestitke Goci i Teodori. Goco, Teodora, želimo vam puno zdravlja sreće, i da u miru proslavite ovaj dan. Goco, idi odmah do kapije - pisalo je u pismu.

Foto: Printscreen Youtube

Goca je odmah skočila od sreće i uputila se ka napisanom odredištu, a u dvorištu su je sačekali paketi koje je njena porodica poslala. Neki su bili oduševljeni pićem, drugi pečenjem, a treći slatkišima. Svi zadrugari su joj pomogli kako bi se trpeza postavila.

Pročitajte još: ON JOJ JE NAJIRITANTNIJI! Miljana odbrusila Đeksonu: Ti si RETKO RUŽAN, da si malo lepši, bio bi ODVRATAN! (VIDEO)

Gordana i Teodora su se zahvalile svojoj porodici na poslatoj hrani, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-snimku koji se nalazi ispod teksta.

Pink.rs

#Gordana Džehverović

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Veliki šef

#Zadruga - RTV Pink

'